GIFT IDEA? CLICK HERE FOR MORE INFO
I LOVE FREE STUFF blog is free but there are several costs involved such as time, energy, money, support, storage, etc. Show your support for monolog.dalam and help keep this blog going by donating:

[via Paypal]

or you can just simply click any ads in this blog [nuffnang]
Thank you.
(^_________^)

Wednesday, August 17, 2011

nak minta tolong boleh?

nak minta tolong click
"LIKE"
kat photo ni
kita masuk contest yang dianjurkan by 1kampus
nak minta bantuan kawan2
untuk like this picture kat album 1kampus
(^___^)"

caranya:
dan
2. klik gambar >ini<

Kalau mana-mana nak pelajar nak join pun boleh :]
rujuk entri
>INI<

sesiapa join sila inform saya k?
nanti saya "like" anda juga,
tolong menolong amalan mulia.

terima kasih dan selamat berpuasa.

4 comments:

  1. Alhamdulillah,aku telah membuat cabutan bagi segmen Pengiklanan Percuma selama 2 minggu di Blog Mohd Zakwan.KLIK SINI untuk melihat keputusannya.Terima kasih kerana sudi join dan memeriahkan segmen yang aku anjurkan.Lain kali aku buat segmen/GA/Contest,jangan lupa join okay,hehe :)

    ReplyDelete