GIFT IDEA? CLICK HERE FOR MORE INFO
I LOVE FREE STUFF blog is free but there are several costs involved such as time, energy, money, support, storage, etc. Show your support for monolog.dalam and help keep this blog going by donating:

[via Paypal]

or you can just simply click any ads in this blog [nuffnang]
Thank you.
(^_________^)

Monday, June 27, 2011

GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG


#inilah orang yang paling saya sayang
Muhammad Daniel Azhar, adik bongsu saya

Last 4 years, saya ingat saya dapat adik perempuan; ibu pun cakap macam tu. Saya excited giler tahap dewa. Masa tu saya bekerja sementara menunggu result SPM. Habis gaji 1st and 2nd saya, saya beli semua baju, katil, mainan warna pink segala bagai. Bila ibu dah due; saya balik dari kerja tengok-tengok Ibu bersalin baby lelaki. Saya pandang je adik saya, dalam hati cakap. Oh. Lelaki *speechless*.
Saya sayang adik saya, time dia 2 bulan saya dah bawa dia jalan-jalan ke bandar tengok wayang segala. Kami berdua je. Romantik. Kami tak kisah orang nak cakap apa. Hahaha.
Bila saya dah sambung study, dah tentulah saya paling rindu budak kecik ni. Sedih berjauhan 560km dari beliau.
To be honest, saya malas dah nak belajar. Saya belajar bukan untuk saya, tapi untuk adik saya ni. Saya nak belajar and kerja best, so nanti in the future saya dapat bagi adik saya apa-apa je yang dia nak.
*ahhhhhh....homesick gue.macam kat oversea pulak kan*
Terima kasih sebab jadi pembakar semangat Kaklong setiap hari.
Kaklong harap Sipot membesar dengan sihat dan kuat, jadi insan yang cemerlang :']

tag:
fatin
khai
iceq
nabilakahar

tarikh tutup: 30 Julai 2011

2 comments:

  1. Terimakasih kerna join Giveaway 4by4Shikin Sayang. Semoga bahagia selalu bersama insan tersayang.

    ReplyDelete
  2. Semoga bahagia selalu..Jgn lupa tinggalkan alamat utk dihantar hadiah... lihat blog akak keputusannyya esok

    ReplyDelete