GIFT IDEA? CLICK HERE FOR MORE INFO
I LOVE FREE STUFF blog is free but there are several costs involved such as time, energy, money, support, storage, etc. Show your support for monolog.dalam and help keep this blog going by donating:

[via Paypal]

or you can just simply click any ads in this blog [nuffnang]
Thank you.
(^_________^)

Monday, June 27, 2011

Kalau Saya dapat RM300


kalau saya dapat RM300

kalau saya dapat RM300, saya nak belikan barang mainan yang membina sikit untuk adik saya
contoh: fisher price, sea monkey segala bagai science kit yg ada kat Petrosains nun~
asyik tgok astro je, maharaja lawak la, akademi fantasia la; hiburan semata 
kalau dah besar gabak tak pela jugak
ni umur baru 4 tahun, tp bab-bab cerita astro dia lagi pandai dari Kaklong dia ni.

*bebel-bebel*
(^___^)"

#ini adik saya yang angker#
[click2 at the wrong place at the wrong time]

tag:
fatin
iceq
hazwan

tarikh tutup: 15 Julai 2011

No comments:

Post a Comment