GIFT IDEA? CLICK HERE FOR MORE INFO
I LOVE FREE STUFF blog is free but there are several costs involved such as time, energy, money, support, storage, etc. Show your support for monolog.dalam and help keep this blog going by donating:

[via Paypal]

or you can just simply click any ads in this blog [nuffnang]
Thank you.
(^_________^)

Saturday, July 9, 2011

CONTEST : IANYA MENENANGKAN


untuk amalina:
(ಥ_ಥ)
buat apa amalina nak sedih?
patutnya u bersyukur sayang
sebab tuhan dah tunjuk betapa buruknya perangai "kawan" yang u anggap macam family tu awal2.
*cakap memang senang kan?*
jangan hilang semangat dik.
jangan sebab "kawan-kawan", kita down pulak.
habis tu, family kita macam mana? diorang senantiasa nak kita bersemangat tau.
demi masa depan! *chewah*
i've been in your place before. malah worst.
now ni, "kawan-kawan" akak tak kemana pun.
serah kat tuhan. and someday diorang confirm dapat balasan.
tuhan bagi cash kot. believe in yourself.
and one more thing, if one day diorang minta maaf, maafkan lah diorang ek? sebab, mungkin ni ujian tuhan kat amalina.
supaya amalina lebih teguh lebih tabah jalani kehidupan.
kalau asyik senang je, takda masalah, comfort senantiasa; kalau susah nanti, boleh ke amalina adapt?
sekarang amalina dah rasa macam mana kalau kawan-kwan buat macam ni. next time, kalau sesiapa buat kat amalina lagi, amalina boleh cope dengan senang hati. tak perlu down2. 
*hope tak ada la*
anda wanita hebat
kami semua bloggers senantiasa menyokong amalina 
(^_____^)v
share with us more!
yeah~

tarikh tutup: 10 Julai 2011

1 comment:

  1. thanks dear! :) done check.. :) semangat dah sikit.. :)

    ReplyDelete