GIFT IDEA? CLICK HERE FOR MORE INFO
I LOVE FREE STUFF blog is free but there are several costs involved such as time, energy, money, support, storage, etc. Show your support for monolog.dalam and help keep this blog going by donating:

[via Paypal]

or you can just simply click any ads in this blog [nuffnang]
Thank you.
(^_________^)

Monday, July 18, 2011

July Give Away:kau sahabat kau teman by Hana,syafa dan kak yana


sahabat saya
ya. we've been best friend for years.
[tadika evershine-till now]
FACT
we never had a fight
tak ada dugaan
walaupun kami study tempat lain-lain
[see~! best relationship example]
her house is my 2nd house, vice versa
she:
22 years old
supportive
caring
understanding
sempoi
and..gila
[cause she call me sengal]
hahahahahahaha
and sedang mencari Mr. Right
hah~~!
single and available kot.
tu je.
setiap masa bersama dia adalah kenangan manis kami

TQ.

Syarat-syarat Penyertaan:
  1. korang mesti follow blog hanasyafa dan kak yana
  2. contest ini adalah terbuka untuk sesiapa saja yang berminat.
  3. buat satu entry bertajuk July Give Away:kau sahabat kau teman by Hana,syafa dan kak yana
  4. copy banner kat atas letak dekat entry anda.
  5. ceritakan tentang sahabat baik anda . gambar korang dengan sahabat anda mesti ada(kalau takda letak lah gmbar sahabat anda).
  6. ceritakan tentang sahabat anda contoh: perangai dorang,fizikal "dia"
  7. ceritakan dugaan apa yang anda pernah tempuh bersama-sama
  8. ceritakan pengalaman paling manis anda dengan sahabat anda.
  9. copy syarat-syarat ini dan copy senarai sponser.
  10. tag kan contest ini dekat kawan-kawan korang sekurang-kurangnya 2orang (diorang mesti tahu tentang contest ni)
  11. lepas dah buat entry komen dekat post ini.


tag:
fatin
abazilah
cempaka kuning

tarikh tutup: atas budi bicara tuan punya blog

No comments:

Post a Comment