GIFT IDEA? CLICK HERE FOR MORE INFO
I LOVE FREE STUFF blog is free but there are several costs involved such as time, energy, money, support, storage, etc. Show your support for monolog.dalam and help keep this blog going by donating:

[via Paypal]

or you can just simply click any ads in this blog [nuffnang]
Thank you.
(^_________^)

Sunday, July 31, 2011

hadiah GA dari dnurhealthy store :]

D'Puteri Detoxifying Foot Patch
waaa~~teruja nya saya dapat foot patch
Link Penyertaan: >KLIK SINI<
saya dapat bukan 1, bukan 10, bukan 50
tapi 100 keping!
jangan jealous ek...hohoho
baiknya hati kak nur
(^___~)
before ni pernah dengar pasal foot patch ni, dah lama dah.
ada yang positif dan ada yang negatif.
nak beli tapi xda $$$. maklumlah, student lagi kan.
(*___*)
pada pendapat saya yang tak pernah try lagi ni, kalau tak bagus kenapa still ada kat pasaran kan?kan?
tak sabar nak try
huhuhu.
nanti saya bagitau apa rasanya pakai foot patch ni.
v(^___^)v

No comments:

Post a Comment