GIFT IDEA? CLICK HERE FOR MORE INFO
I LOVE FREE STUFF blog is free but there are several costs involved such as time, energy, money, support, storage, etc. Show your support for monolog.dalam and help keep this blog going by donating:

[via Paypal]

or you can just simply click any ads in this blog [nuffnang]
Thank you.
(^_________^)

Wednesday, July 13, 2011

GA LIKE THIS PICCA


GA LIKE THIS PICCA

CARA JOIN GA:
1. Buat satu entri. (copy je isi kandungan entri nie pun boleh..sonang kan??). 
2.Meh ramai2x vote! Leh guna Id FB uools, mak, ayah, anak, sedare-mare,kawan2x opis ...dll... 
3. Tinggalkan url entry uools..dan  ID FB  (satu penyertaan boleh vote lebih guna id FB adik abang kakak, makcik dll tau..n inform jer deqlis..)
4. Masukkan banner di atas dalam sidebar uools. (copy je html dah kasik) - tak wajib letak banner kat sidebar  TAPI klu buat lagi bagus:-)
5. Siap. Opps..klu nak add frenz ngan deqlis kat FB pun leh...:-) tq..!
6. Buat yang takde blog tapi ada FB pun leh join.. tinggalkan ID facebook yg dah LIKE my picca di ruangan komen beserta alamat email uools utk mudah deqlis jejak if uools menang nanti. TQ

HADIAHNYA?:

hadiahnya ikut keputusan contest MyWrangler. 
JIKA me menang 1st Prize:
RM100.00
untuk seorang pemenag di pilih secara random.org

JIKA me menang 2nd Prize:
RM30.00 
untuk 2 orang pemenang di pilih secara random.org

JIKA me menang 3rd Prize:
RM10.00
untuk 4 orang pemennag di pilih secara random.org

JIKA saguhati (if undi ciput) haha...atau tak menang :
Hadiah saguhati akan diberikan buat 2 orang dipilih secara random.org.
(hadiah mungkin berupa hadiah barangan/wang tunai juga..akan di beritahu kemudian)

tarikh tutup: 31st July 2011

1 comment:

  1. thanks sudi join:-)
    klu nk tambah vote guna ID mak/adik/kawan2 bg tau yer ID baru yg vote tue... kira lebih cabutan nanti utk menang:-)

    Jom join GA Deqlis.. Timaceh
    Review Harry Potter 7 Part 2- It All Ends

    ReplyDelete